Tervetuloa etäpikkujouluihin!

Tampereen baptistiseurakunnan naistenryhmien oli määrä viettää yhteistä pikkujoulua tulevana maanantaina 7.12. Toisin kuitenkin kävi, sillä yli 10 hengen kokoontumisia ei suositella enää Pirkanmaalla järjestettäväksi. Seurasi suunnitelman vaihdos, etäversio laitettiin tulille. Pikkujoulujen ovet päätettiin avata kaikille halukkaille, sillä etäpikkujouluihin voi osallistua sekä kymmenen että kymmenen tuhannen kilometrin päästä yhtä helposti. Olet siis lämpimästi tervetullut mukaan!

Näin se käy:

  • Pikkujouluilemme Googlen Meet -videopuhelupalvelussa. Voit osallistua älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen avulla klikkaamalla tapaamislinkkiä, joka ilmoittautuneille toimitetaan. Mikäli käytät puhelinta, linkki ohjaa ensin asentamaan Meet-sovelluksen. Linkki tapaamiseen lähetetään joko WhatsApp-viestinä ja/tai sähköpostilla.
  • Järjestäjät ovat tapaamisessa paikalla jo klo 17:45 lähtien, joten voit testata etukäteen, pääsetkö mukaan. Ole yhteydessä, mikäli toivot, että testaamme yhteyttä jo aiemmin.
  • Jos haluat linkin etäpikkujouluihin, laitathan viestiä Maijalle numeroon 044 388 1112 (myös WhatsApp) tai osoitteeseen maijalatvala.sbk@gmail.com

Pikkujoulujen ohjelmassa on lähetysterveisiä, rukousta, joululaulujen fiilistelyä ja pieni jouluvisa. Varaa itsellesi jotakin hyvää syötävää ja lämmintä juomaa.

Ohjeet löydät söpömmässä muodossa myöt täältä.

Näkemisiin ja/tai kuulemisiin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s